Vakantievilla Montaione | Florence | groepsaccomodatie 16 personen

Deze elegante en luxe vakantievilla gelegen tussen de Chianti en de Toscaanse kust leent zich perfect voor een ontspannen vakantie.

Deze vakantievilla tussen de Chianti streek en de Toscaanse kust is zeer geliefd onder zowel de Italianen als toeristen.
Boerderijen, vijvers, uitgestrekte beboste gebieden, wijngaarden, olijfgaarden, rijen cipressen en heuvels wisselen het landschap af.
De villa is elegant en luxe ingericht en biedt ruimte aan 16 personen. Groepsaccommodatie in Italië met privé zwembadIn de inrichting van deze vakantievilla is veel gebruikgemaakt van natuurlijke producten zoals hout en natuursteen, dit zorgt voor een unieke uitstraling. Er is een groot woongedeelte, ruime volledig ingerichte keuken en 8 slaapkamers. Ook heeft deze vakantievilla een groot privé zwembad met zonnebedden, en een overdekt terras waar je heerlijk met het gehele gezelschap kunt dineren. Genieten in de ToscaneDe vakantievilla bevindt zich in een bosrijke omgeving, waar je kunt paardrijden, wandelen of mountainbiken. Voor golf- en tennisliefhebbers zijn er banen in de buurt van de villa, in Montaione. Ook zijn bekende Italiaanse plaatsen zoals Florence, Pisa en Lucca goed te bereiken vanuit de villa. Een supermarkt, een bakker, cafeetjes en restaurants bevinden zich op zo’n 7 kilometer afstand van de villa. Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Italië

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...