Vakantievilla Kessel | Limburg | groepsaccomodatie 30 personen

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, heb je een extra ruimte (72m2) tot je beschikking. Een groepsaccommodatie in een bijzonder luxueus landhuis is gelegen tussen Venlo en Roermond in de directe nabijheid van de Maas en zijn uiterwaarden.

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, heb je een extra ruimte (72m2) tot je beschikking.Landhuis gelegen tussen Venlo en Roermond in de directe nabijheid van de Maas en zijn uiterwaarden. De groepsaccommodatie is gelegen op een terrein van meer dan 26.000 m2. Geniet van het ruime terras terwijl je kinderen zich vermaken op de speeltoestellen. De groepsaccommodatie is gelegen vlakbij een natuurgebied dus ideaal voor wandelaars en fietsers. Combineer je verblijf met een kookworkshop, laat je culinair verrassen door een privé kok of geniet van een gezellige wijnproeverij in de ruime gewelfde wijnkelder. Vanuit Kessel-Eik zijn er vele mogelijkheden om erop uit te gaan en leuke activiteiten te ondernemen. Kortom de ideale plek om er een leuk en ontspannen uitje van te maken.Een vakantiehuis in Limburg met verwarmd buitenzwembadJe hebt de beschikking over een verblijfsruimte met een eetgedeelte en open keuken. Je kunt rond de gashaard de avonden doorbrengen. Alle slaapkamers hebben eigen sanitair. Er is een groot terras. Dit landhuis is gelegen op een terrein van meer dan 25.000 m2. De tuin is parkachtig aangelegd en voorzien van een fontein en groot verwarmd buitenzwembad. Het zwembad is beschikbaar medio mei t/m medio september te gebruiken (overige periodes afhankelijk van het weer) en de sauna is het hele jaar erbij te huren (beide tegen betaling).
Onze wellness faciliteiten zijn per dagdeel en in overleg te reserveren, een dagdeel bedraagt 4 uur. Alle wellness faciliteiten zijn maximaal tot 20.00 uur ‘s avonds geopend. Ons verwarmd buitenzwembad is geopend van medio mei t/m medio september (overige periodes enkel in overleg, afhankelijk van de temperatuur en weersomstandigheden waarbij een minimale afname kan worden gevraagd).
Ontdek samen de historische dorpjes Kessel een historisch dorpje gelegen aan de oever van de Maas. In de historische kern ontdek je de middeleeuwse kasteelruïne. Het gebied tussen het dorp en Maas is golvend en glooiend en dat maakt het landschap aantrekkelijk. Net buiten het dorp, richting buurdorp Neer lopen de fiets- en wandelroutes over de zogenaamde Musschenberg met spectaculaire vergezichten over de Maas.Huis huren in Limburg? Bekijk de andere groepsaccomodaties 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...