Vakantiepark In Dagebüll

Dit kleine, maar goed uitgeruste halfvrijstaande vakantiehuis ligt in het prachtige Dagebüll aan de Waddenzee en is perfect geschikt voor een vakantie met zijn tweeën. Het interieur van het huis is liefdevol geselecteerd en van zeer hoge kwaliteit. In de grote woon / eetkamer zijn er niet alleen een gezellige zithoek met tv, maar ook een moderne kitchenette en een eethoek voor maximaal vier personen, er is dus genoeg ruimte voor bezoek. Het andere huis vindt u als DSH945 – ideaal voor bijvoorbeeld koppels die gemeenschappelijk reizen willen, maar waarde aan privacy hechten.

Op het terras, niet zichtbaar voor de buren, nodigen twee stoelen uit om heerlijk te zonnen. Ook aan een barbecue en goede tuinmeubelen is gedacht.

Het huis ligt op slechts 300 meter van de Waddenzee en het altijd groene strand van Dagebüll waar u kunt zwemmen. De vele dijken zijn een perfecte plek voor fietsers – fietsverhuur in het dorp. Het centrum van Dagebüll grenst aan de huisjes, hier vindt u kleine winkeltjes, restaurants en een supermarkt. Direct tegenover zijn de veerboten naar de eilanden Amrum en Föhr – perfect voor een dagje uit! Vanuit de nabijgelegen haven in Schlüttsiel (8km) kunt u ook Hooge en Langeneß snel per schip bereiken. Zelfs een dagtrip naar Sylt is ideaal, omdat u vanuit Niebüll (ca 12 km) binnen slechts een half uur met de trein direct naar Westerland kunt rijden.

Andere huizen in dit vakantiedorp: zie DSH901-969
– Afkortingen: O = Overnachting, WP = Week Prijs.
– 2 nachten – Aankomst za: 40% van de WP; Aankomst zo-do: 30% van de WP; Aankomst vr: 45% van de WP.
– 3 nachten – aankomst za: 47% van de WP; Aankomst zo-wo: 45% van de WP; Aankosmt do-vr: 55% van de WP.
– 4 Ü – aankomst za-wo: 60% van de WP; Aankomst do- vr: 65% van de WP.
– 5 Ü – Aankomst za-vr: 75% van de WP.

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...