Vakantiehuis In Dagebüll

Dit kleine, maar goed uitgeruste halfvrijstaand huis ligt in het prachtige Dagebüll aan de Noordzee en is perfekt geschikt voor een vakantie met zijn tweeën. Het interieur van het huis is liefdevol geselecteerd en van zeer hoge kwaliteit. In de grote woon / eetkamer zijn er niet alleen een gezellige zithoek met tv, maar ook een moderne kitchenette en een eethoek voor maximaal vier personen, er is dus genoeg ruimte voor bezoek. Het andere huis vind u als DSH968 – ideaal voor bijvoorbeeld koppels die gemeenschappelijk reizen willen, maar waarde aan privacy hechten.

Op het terras, niet zichtbaar voor de buren, nodigen twee stoelen uit voor een comfortabel zonnebad. Ook aan een barbecue en kwaliteit tuinmeubelen is gedacht.

Het huis ligt op slechts 300 meter van de Noordzee en de altijg groene strand van Dagebüll, hier kunt u zwemmen. De vele dijken zijn een perfecte plek voor fietsers – fietsverhuur in het dorp. Hetet centrum van Dagebüll grenzt aan de huisjes, hier vindt u kleine winkeltjes, restaurants en een supermarkt. Direct tegenover zijn de veerboten naar de Noordzee eilanden Amrum en Föhr – perfect voor een dagje uit! Vanuit de nabijgelegen haven in Schlüttsiel (8km) kunt u ook Hooge en Langeneß snel per schip bereiken. Zelfs voor een dagtrip naar Sylt is ideaal, omdat u vanuit Niebüll (ca 12 km) binnen slechts een half uur rijden met de trein direct naar direct naar esterland kunt rijden.

Andere huizen in dit vakantiedorp: zie DSH901-969
– Afkortingen: O = Overnachting, WP = Week Prijs.
– 2 nachten – Aankomst Sa: 40% van de WP; Aankomst zo-do: 30% van de WP; Aankomst vr: 45% van de WP.
– 3 nachten – aankomst za: 47% van de WP; Aankomst Sun-Wo: 45% van de WP; Aankosmt do / vr: 55% van de WP.
– 4 Ü – aankomst za-Wo: 60% van de WP; Aankomst do / vr: 65% van de WP.
– 5 Ü – Aankomst Sa-vr: 75% van de WP

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...