Schwimmendes Haus

Door water omgeven kunt u in het Oostzeeresort Olpenitz een bijzondere maritieme beleving ondergaan. Het zwemmende huis ligt aan een Ponton direct in de marine Olpenitz aan de kust van de Oostzee.

Geniet u van het zicht over de zeilboten en de glinsterende golven vanaf uw dakterras of ontspant u zich in de sauna na een lange wandeling.
Op de beganegrond van het huis bevinden zich beide slaapkamers. Met dank aan het panoramavenster kunt u vanuit uw bed een blik werpen op de golven. Naast de slaapkamers vindt u ook een modern douchebad en natuurlijk de highlight van het vakantiehuis: de sauna.

Een verdieping hoger ligt het grote, goed ingerichtte woonbereik samen met de moderne keuken. De gehele etage is goed ingericht. Dankzij de panoramaramen is het bijzonder lilcht en open. Bij het huis zit een bijhorende aanlegsteiger, die u gratis kan gebruiken. Het is voor boten van ongeveer 10 meter lang. Vanuit hier kunt u niet naar de Oostzee.
De auto kan in de nabijeomgeving van de zwemmende huizen worden geparkeerd. Op aanvraag kunt u een tweede parkeerplek tegen een kleine vergoeding erbij huren.
De baai van de Marina is heel leuk om te gaan wandelen. Het is een kilometerlang zandstrand van de Oostzee die zich tot ver uitstrekt. Het nieuwe vakantiehuizengebied is ongeveer 150 ha groot, en gelegen midden in de natuur.

Houdt u er aub. rekening mee dat het Oostzeeresort Olpenitz nog in aanbow is. Restaurants en cafes zijn nog niet aanwezig. De toegangsweg is grotendeels nog niet af. Het zicht direct op de oostzee is natuurlijk prachtig, hier zal nooit wat aan veranderen. U kunt ook eens een kijkje nemen op het vaste land. In de omgeving vna het vakantiehuis kunt u nog bouwactiviteiten tegenkomen en het grondstuk van de parkeerplaats is nog niet heel goed aangelegd. Kinderen dienen wel op te passen met deze bouwactiviteiten. De huurprijs is hierop afgestemd. Verdere kortingen zijn uitgesloten.

De fotos kunnen woonafbeeldingen zijn. De inrichting kan per huis verschillen.

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...