Penthouse Deluxe

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van Marissa een vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het Dümmermeer. Geniet van uw verblijf in Scandinavische stijl met een kwalitatief hoogwaardige ervaring met uw familie, partner of vrienden. Het Marissa Ferienpark biedt de juiste accommodatie voor elke smaak.

Uw luxe penthouse op de 3e etage is van hoge kwaliteit is gemakkelijk bereikbaar via een lift en een gang. Het heeft onder andere designmeubels van het merk HAY. Het appartement is geschikt voor maximaal acht personen en heeft drie aparte slaapkamers. Er zijn nog twee slaapmogelijkheden in de woonkamer met moderne open keuken. Door de ramen van vloer tot plafond zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Op het balkon kunt u genieten van de eerste stralen van de zon in de ochtend en het prachtige uitzicht op het gevarieerde landschap en Dümmermeer.

Om u bijzonder comfortabel in uw vakantie te laten voelen, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Ferienpark. Van drie verschillende ontwerplijnen kunt u uw favoriete kiezen voor de vakantie. De designlijn “Skagen” overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloempatronen en speelse vormen zorgen voor duidelijke accenten.

De objecten in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de diversiteit van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie bevindt zich in de natuurlijke wereld “Am Strand”, in de nabijheid van het meer. Tussen duinen en strandgras is het slechts een paar stappen naar het strand.

De Dümmer See is aantrekkelijk vanwege zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer.

In Marissa Ferienpark is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water. Hier kunt u ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht op de golven.

Tot de voltooiing in 2020 zal er ook een grote wellness- en indoorruimte worden gecreëerd. Het sport- en activiteiten centrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin zal de ogen van kinderen laten schitteren. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en het ruime saunalandschap kunt u na de activiteiten ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland.

Als u besluit om het gebied te verkennen dan bieden de vele schilderachtige dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen en Hannover goede mogelijkheden. Talrijke evenementen zoals “der Dümmer brennt” inpireren de toeristen.

Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid is beschikbaar in het complex. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt.

Verdere accommodaties op het complex: DDS100-450 (huizen) en DDS600-950 (appartementen).

De foto’s kunnen voorbeelden zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en de Scandinavische stijl, kleuren en het design van de inrichting kunnen enigszins variëren.

*** Houd er rekening mee dat het Marissa Ferienpark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in ontwikkeling en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantiehuis. Sommige vrijetijdsvoorzieningen zijn dan ook nog niet klaar voor gebruik. ***

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...