Haus Alexandra 1.Og

In de buurt van de beroemde Oostzee stranden ” Brazilië” en “California” bij de prachtige baai van Kiel ligt deze appartementencomplex in Neuschönberg.

De gezellige appartementen op de 1e verdieping beschikken over twee slaapkamers, een grote woonkamer met een kitchenette en een balkon, hier kunt u heerlijk genieten van de frisse zeelucht.

In het huis is er voor alle gasten een kleine sauna met solarium voor de gemeenschappelijk gebruik. Ook een wasmachine staat uw ter beschikking. In samenwerking met de nabijgelegen zorginstelling kunnen dagelijkse- en ambulante zorg worden aangeboden.

Tot de strand in Schönberger zijn het maar enkele minuten fietsen (ongeveer 1,8 km). Hier vind u een 250 meter lange pier en vele gezellige restaurants en vis snackbars de boulevard is slechts een paar minuten met de fiets. Vanuit hier starten ook rondvaartboten naar Kiel, naar Strande of naar Angeltörns.

Ook de stranden van het naburige Brazilië en Californië zijn snel te bereiken. In het zomerseizoen is er vanuit de gemeente een bus naar het strand, zo komt u snel en makkelijk naar de Ostzee zonder parkeerproblemen. Het gebruik van de bussen is al in de toeristenbelasting mee inbegrepen, zodat er geen extra kosten voor u zijn.

Fietsers zullen genieten van de vele en goed gemarkeerde fietspaden. Een kleurrijke achtergrond biedt vooral de bloei van het koolzad.

Ook de winkelstad Kiel en de spannende Hansa Park zijn niet ver – een uitstap hier naartoe beloofd veel afwisseling, zelfs als het een keer geen mooi weer is om naar het strand te gaan.

Dankzij het flexibele dagtarief systeem, zijn er aanbiedingen voor alle budgetten. U kunt kiezen uit een spontane weekend trip tot een ontspannende zomervakantie.

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...