Hafenhaus Am Kaianleger/49A

Dichter bij het water verblijven is bijna niet mogelijk. Welkom in dit kwalitatieve vakantieappartement in de Baltische badplaats Olpenitz. Het terras op het zuiden, met een panoramisch uitzicht op de jachthaven, is gebouwd op palen boven het water. Hier kunt u de hele dag door genieten van de zon terwijl u de zeilboten en golven aanschouwt. Het kleine strand van de badplaats Olpenitz ligt op slechts een paar meter afstand. Het kilometerslange strand aan de Baltische Zee reikt tot aan Schönhagen.

Het vakantieappartement is modern en comfortabel ingericht. Dankzij de vele kamerhoge ramen bieden bijna alle kamers een fantastisch panoramisch uitzicht over het water – of het nu de jachthaven, de monding van de Schleimündung of de Oostzee is. Een XXL-strandstoel staat tot uw beschikking op het terras. Als het weer even tegen zit, zorgt de Blu-Ray-speler voor entertainment. Zelfs tijdens koudere dagen blijft het in het appartement aangenaam vertoeven. De infraroodsauna laat u helemaal ontspannen.

Dankzij het flexibele dagtariefsysteem zijn er aanbiedingen voor alle budgetten en vakantievormen, van een spontane korte reis, een lang weekend, een lange, ontspannende zomervakantie of een pauze in het rustige buitenseizoen, wanneer de Baltische stranden extra ruimte bieden en het huis zo gezellig is.

*** Houd er rekening mee dat het OstseeResort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar. Een klein deel van de toegangswegen is nog niet afgewerkt. In de omgeving van het vakantiehuis kunnen nog steeds bouwactiviteiten plaatsvinden. Kleine kinderen dienen goed in de gaten gehouden te worden omwille van de bouwactiviteiten. De huurprijs is al berekend op basis van deze bouwsituatie; verdere kortingen zijn uitgesloten. ***

Het havenbassin wordt niet officieel vrijgegeven voor zwemmen vanwege de stroomomstandigheden

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...