Hafenhaus Am Kaianleger/42A

Gebouwd op palen boven het water van de Marina Olpenitz is het terras van dit prachtige appartement in het Oostzee-resort Olpenitz. Haal diep adem, sluit uw ogen en luister gewoon naar de geluiden van het water dat dit huis bijna volledig omgeeft. Voor u, de jachthaven met de zeilboten voor anker liggend of sierlijk voorbij glijdend, aan de andere kant van het huis de brede monding en aan de zijkant het uitzicht naar de Oostzee.

Niet alleen het zuidterras biedt een uniek panoramisch uitzicht: zelfs vanuit de gezellige woonkamer met de kamerhoge ramen heeft u altijd uitzicht op het water, vooral wanneer de eerste herfststormen de smalle landtong beroeren, een onvergetelijke ervaring! In de zomer nodigen de ligstoelen u uit om te ontspannen in de zon en dan kunt u, dankzij de elektrische barbecue-grill, ook het diner buiten bereiden.

De kleine baai met zandstrand van het OstseeResort Olpenitz ligt op slechts een paar meter afstand en het kilometerslange strand aan de Oostzee naar Schönhagen is niet ver weg.

Het appartement is gezellig en van hoge kwaliteit. Dankzij de ramen, die in alle kamers bijna allemaal tot de grond reiken, is deze bijzonder aangenaam en overstroomd met licht, zodat u zich hier zeker thuis zult voelen. Als hoogtepunt kunt u pure ontspanning verwachten in uw privé-infraroodsauna en natuurlijk in het prachtige bad met bubbelfunctie. Is er iets beters dan de vermoeide spieren ontspannen in de geruststellende warmte na een lange dag aan zee?

Dankzij het flexibele dagtariefsysteem zijn er aanbiedingen voor alle budgetten en vakantievormen, van een spontane korte reis, een lang weekend, een lange, ontspannende zomervakantie of een pauze in het rustige buitenseizoen, wanneer de Baltische stranden extra ruimte bieden en het huis zo gezellig is.

*** Houd er rekening mee dat het OstseeResort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar, een klein deel van de toegangswegen staat nog niet vast. In de omgeving van het huis kunnen nog steeds bouwactiviteiten plaatsvinden. Peuters moeten buiten in de gaten worden gehouden vanwege de situatie op de bouwplaats. De huurprijs is al berekend op basis van deze bouwsituatie, verdere kortingen zijn uitgesloten. ***

Het havenbassin wordt niet officieel vrijgegeven voor baden direct voor het huis vanwege de stroomomstandigheden.

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...