Groepsaccommodatie Wedde | Groningen | groepsaccomodatie 16 personen

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 3 gezinnen verblijven met een max. van 16 personen. Wedde ligt in Westerwolde, een gebied wat ook wel een stukje Drenthe in Groningen wordt genoemd. Dichtbij vestingsplaatsje Bourtange, Duitse stadjes en het waddeneiland Borkum ligt binnen handbereik.

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met 3 gezinnen verblijven met een max. van 12 personen.
Rust en privacy in een prachtige omgeving. Je verblijft op 1 locatie met een royale tuin tot je beschikking. Volop zon en schaduwplekken.  Sfeervol, authentiek en comfortabel met drie keukens, drie verblijfsruimtes en tevens een gezamenlijke kook-/eet-/zitmogelijkheid in één appartement. Een vakantiehuis in Groningen met veel privacy
Deze accommodatie heeft 16 slaapplaatsen, verdeeld over 3 appartementen. Ideaal voor een weekend weg met je familie of een vriendengroep! Aan de ene kant volop privacy, omdat je niet steeds contact hoéft te hebben, aan de andere kant echt sámen omdat de hele accommodatie voor jouw gezelschap is. In totaal 8 slaapkamers en 4 badkamers, perfect toch? Eten kan wél gezamenlijk: in het grootste appartement kan door 16 personen tegelijk gegeten worden. En in de parkachtige tuin kun je samen volop relaxen, de kinderen kunnen schommelen, je leest een boek in de zon, gaat bijpraten op een picknickbank …

Maak mooie fietsroutes tijdens een weekendje weg in Groningen
Wedde ligt in Westerwolde, een gebied wat ook wel een stukje Drenthe in Groningen wordt genoemd. Een intiem landschap van bosjes, vennetjes en meanderende beekjes. Vol esdorpen, beekdalen en houtwallen, met vestingsplaatsjes als Bourtange of Duitse stadjes en Waddeneiland Borkum binnen handbereik. Vol prachtige wandel- en fietspaden in een onverwacht verrassende omgeving.

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...