Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde | Limousin | groepsaccomodatie 18 personen

Deze 18 persoons groepsaccommodatie is heel geschikt voor het organiseren van cursussen, familiereünies of voor vriendengroepen met ruimte voor extra gasten om te kamperen op het terrein, gelegen in de Limousin, het groene hart van Frankrijk.

Deze fijne groepsaccommodatie is gelegen in de gastvrije Limousin, het groene hart van Frankrijk. Heel geschikt voor het organiseren van cursussen, familiereünies of voor vriendengroepen met ruimte voor extra gasten om te kamperen op het terrein!Groepsaccommodatie in Frankrijk met zwembadNaast de gemeenschappelijke entree vind je de gezellige salon met grote open haard en de aangrenzende cursusruimte. Er zijn een zestal sfeervol ingerichte slaapkamers, ieder voorzien van eigen badkamer en toilet. Een hiervan is aangepast voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk). Door de ligging is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor het geven van workshops, trainingen, teambuilding en andere cursussen. Geniet van het zwembad, jeu-de-boules baan en diverse grasveldjes. Deze laatsten kunnen eventueel gebruikt worden om te kamperen als de groep groter is dan 18 (aantal bedden).Bezoek samen de schilderachtige dorpjes
De Creuse is een heuvelachtig gebied: half bos en half veeteelt. De streek maakt deel uit van het Massif Central, het hart van Frankrijk. Door het ontbreken van industrie zijn lucht en water hier nog zuiver. De directe omgeving van deze groepsaccommodatie ademt nog het Frankrijk van weleer. Vele schilderachtige dorpjes en authentieke boerderijen geven je de indruk dat de tijd hier vele jaren heeft stilgestaan.De grotere dorpen hebben alle hun maand- of weekmarkt waar lokale producten verkocht worden. Het dichtbijgelegen stadje is Aubusson, historisch gezien op de kaart gezet door haar tapijten en wandkleden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...