Groepsaccommodatie Neede | Gelderland | groepsaccomodatie 24 personen

In deze luxe groepsaccommodatie verscholen tussen de bossen geniet je van rust, ruimte en de natuur. Ook kun je vogels, boomkikkers en reeën spotten vanuit de accommodatie.

Verscholen tussen de bossen en met een prachtig weids uitzicht ligt deze luxe groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie bevindt zich op een nieuw aangelegd natuurterrein van 8 ha. Je kunt dus midden in de natuur genieten van de rust en ruimte die de omgeving te bieden heeft. Ook kun je vogels, boomkikkers en reeën spotten vanuit de accommodatie. Deze accommodatie is in aanbouw en gereed Pinksteren 2020. Daardoor is het beeldmateriaal beperkt op dit moment.Groepsaccommodatie in Gelderland middenin de natuurDe groepsaccommodatie is geheel drempelloos, alles bevind zich op de begane grond. Ook zijn er twee slaapkamers geschikt voor mindervaliden. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche en wastafel, hiervan hebben 8 slaapkamers hebben ook een eigen toilet. In de ruime living heb je een prachtig weids uitzicht over het terrein en kun je heerlijk koken in de moderne keuken. Een aparte chill- en speelruimte voor de kinderen is aanwezig in de groepsaccommodatie.Fietsen en wandelen langs de mooiste plekjes van de AchterhoekDe groepsaccommodatie ligt midden in het groen, op ongeveer een kilometer afstand van het dorpscentrum. Neede biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, verschillende winkels, een zwembad, uitkijktoren. Ook bevindt het zich dichtbij de afrit van de N18 en op 15 minuten van Enschede. 
Vanaf de accommodatie zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving die u de mooiste plekjes in de Achterhoek laten zien. Blijft u liever rond de accommodatie, dan zijn er ook diverse plekken waar je kunt voetballen, volleyballen of van een vuurplaats kunt genieten.
Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...