Groepsaccommodatie Kraggenburg | Flevoland | groepsaccomodatie 16 personen

Bijzonder groepshuis in Scandinavische stijl voor 16 personen, met hotelkamers. Geschikt voor families en bedrijfsleven. In de Wildste Tuin van Nederland.

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 13 personen en maximaal 6 huishoudens verblijven.
Groepshuis in Scandinavische stijlDeze eigentijdse groepsaccommodatie ligt in de bossen op een groot inspirerend park. Het groepshuis heeft naast een groepsruimte met keuken en loungehoek, 6 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 2 familiekamers. Deze familiekamers bestaan uit een slaapkamer (2pers) met een aangrenzende 3-persoonskamer met eigen sanitair. De inrichting kenmerkt zich door veel licht en een combinatie van Scandinavische en Mediterrane elementen. Sfeervol comfort, duurzaamheid en functionaliteit staan voorop. De slaapkamers zijn merendeel voorzien van comfortabele twinbedden, met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergenen dekbedden en kussens voor een goede nachtrust. De groepsaccommodatie heeft een ruim terras – met eettafels, een BBQ-hoek en een vuurplaats.Samen doen en ontdekken De groepsaccommodatie biedt ruimte voor elkaar en de mogelijkheid je even terug te trekken op je eigen kamer of op pad te gaan. Het wandel- , doe-  en recreatieparkpark van 48 hectare nodigt uit samen wat te relaxen en te ondernemen. Jong en oud vermaakt zich hier volop! Naast 4 groepshuizen voor 37, 23, 16 en 10 personen zijn er diverse bijzondere feest- en vergaderlocaties, 2 campings (gescheiden van de accommodatie), beachvolleybalvelden, een obstacle trainingsparcours, speelnatuur met een modderglijbaan, zwemwater met strandjes én een gezellig strandpaviljoen waar iedereen samenkomt. Natuurliefhebbers genieten van het bijzondere tuinlandschap en de bamboejungle. Het park ligt naast het Voorsterbos en je kunt aantrekkelijke uitjes maken naar bijvoorbeeld Giethoorn en de Orchideeën Hoeve.Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kraggenburg (Flevoland)

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...