Groepsaccommodatie Dwingeloo | Drenthe | groepsaccomodatie 35 personen

In het centrum van het Drentse Dwingeloo staat deze vormalige landbouwschool. Geschikt voor alle soorten groepen tot 35 personen. Met het nationaalpark het Dwingelerveld op 1 km afstand en restaurants op loopafstand.

Deze groepsaccommodatie voor maximaal 35
personen is een voormalige
landbouwschool. De groepsaccommodatie bevindt zich in het centrum van het Drentse
brinkdorp Dwingeloo. Samen een drankje drinken aan de bar in je vakantiehuis in DrentheVanuit de entree kun je rechts naar de ruime kamer met zithoek, tv en bar. Links vind je de eetzaal met verschillende zitjes en een bargedeelte. Achter de eetzaal is de professionele keuken met een groot fornuis en horeca vaatwasser en veel werkruimte.  Op de eerste verdieping vind je de slaapvertrekken. Deze zijn opgedeeld in 2
grote slaapzalen (met stapelbedden), twee 2- persoons kamers en een 4-persoons
kamer. De drie kamers beschikken allen over een eigen badkamer met douche en
toilet. Voor de slaapzalen zijn er twee grote badkamers. Op dezelfde verdieping
vind je ook het grote dakterras. Aan de voorzijde van de groepsaccommodatie is een ruim terras. Voor groepen met kleine kinderen is er een omheinde tuin met trampoline.Let op! Je moet zelf je dekbed/slaapzak meebrengen.Deze centrale ligging betekent dat terrasjes, kroegjes, supermarkten etc. allemaal binnen loopafstand zijn. Slecht op één km van de accommodatie bevindt zich het nationaalpark Dwingelderveld. Rond Dwingeloo wordt de verhuur van quads, solexen, fietsen en ook segways aangeboden. In de zomer kun je naar het openluchtzwembad of naar het bekende Shakespeare-theater dat slechts één dorp verderop ligt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden!Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Dwingeloo (Drenthe)

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...