Groepsaccommodatie Aalten | Gelderland | groepsaccomodatie 24 personen

Een luxe groepsaccommodatie in Aalten met een riante keuken, verwarmd buiten zwembad en wellness ruimte met fitness apparatuur en sauna. Een prachtige plek in de Achterhoekse natuur.

Een vakantievilla voor maximaal 24 personen, die van alle luxe is voorzien. Een oase aan rust en ruimte. Ook beschik je over een eigen verwarmd zwembad en een wellnessruimte met sauna.Groepsaccommodatie in Gelderland met wellness
Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot maximaal 24 personen en beschikt over alle faciliteiten voor een luxe verblijf. De woonkamer heeft lekkere zitbanken en in de avonduren is het zitten voor de houtkachel. Daarnaast beschikt de groepsaccommodatie over een compleet ingerichte keuken met kookeilanden, twee vaatwassers, twee ovens en twee spoelbakken.  Er is een wellness ruimte met fitness apparatuur en sauna.
De groepsaccommodatie heeft 9 riante slaapkamers met sanitair. Bovendien ligt er in de tuin een buitenzwembad waarbij je uitkijkt over het mooie landschap.  Samen de Achterhoek verkennen De vakantievilla is gelegen tussen Aalten en Winterswijk middenin de Achterhoekse natuur. Alleen de reis naar de accommodatie toe is al prachtig, het coulissenlandschap trekt aan je voorbij, de horizon is groen door bomen en weiden. Koeien, vogels en reeën verwelkomen je op dit landgoed! Je kunt de omgeving ook per fiets verkennen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...