Fries En Fruitig Oudega

Deze groepsaccommodatie aan het Sneekermeer is zeer geschikt voor familie/vriendenweekenden, verenigingsuitjes, bedrijfsuitjes, schoolkampen en zeilkampen.
In de gemeenschappelijke ruimte kunt u gezamenlijk eten, loungen en in de avond kunt u de bar gebruiken voor een feestje. Via de openslaande deuren bent u direct op het buitenterras waar 4 picknicktafels staan en een overkapte BBQ plaats met buitenbar. Het terras is gelegen op het zuiden.

De professionele keuken is volledig ingericht met vaatwasser, 6-pits gasfornuis, koel- en vrieskast, grote oven, magnetron, kookgerei, borden en bestek. U hoeft zelf niets meer mee te nemen. Het sanitair is gescheiden (3 toiletten en 2 douches voor beide sanitair groepen).

In totaal zijn er 9 slaapvertrekken in de groepsaccommodatie. 3 slaapvertrekken beneden en 5 slaapvertrekken boven.
Op het gehele perceel zijn twee speelvelden. Aan de voorkant is een volleybalveld en achter de locatie bevindt zich een groot voetbalveld.

De groepsaccommodatie beschikt over een eigen haven met sloepen en kano’s. Met de huiseigenaar is het mogelijk diverse programma’s samen te stellen. Volledige programma’s kunnen samengesteld worden met of zonder catering. De eigenaar neemt graag uw wensen door m.b.t. het programma om een geschikt aanbod te doen.
De groepsaccommodatie is te huur op basis van zelfvoorziening en het is mogelijk BBQ’s, ontbijt/lunch en maaltijden door de kok te laten verzorgen.

 

klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Dit vind je misschien ook leuk...